NEVŞEHİR / MERKEZ - Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz İl ikincisi oldu!

Boks Turnuvasında Türkiye Üçüncülüğü

Kas

TÜBİTAK Bilim söyleşileri kapsamında okulumuzda "Cep Telefonun Sağlık Üzerindeki Olumsuz Etkileri ve Koruyucu Tedbirler" konulu söyleşi yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimin 100. yılı okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin yaptığı etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Eyl

Günlük ders saati sayıları ve zaman çizelgesi yayımlandı.

Eyl

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı 1. döneminde sınıflarımızda uygulanacak ders programı aşağıdaki şekildedir. Öğrencilerimizin hazırlıklı gelmeleri rica olunur.

Staj yerleri belli oldu.

Ağu

DYK Başvuru süresi uzatıldı.

Ağu

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılında okulumuz pansiyonunda kalmaya hak kazanan 9. sınıf öğrencilerinin listesi haberimizin ekindedir. Öğrencilerimizin 10 Eylül pazar günü Saat 14.00-19.00 arasında pansiyon kesin kayıtta istenen belgeleri hazırlayarak ve gerekli eşyalarını alarak pansiyonumuza gelmesi gerekmektedir. Öğrencilerimize şimdiden hoşgeldiniz diyor, başarılı bir öğretim yılı diliyoruz.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ PANSİYONUNDA KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Ağu

10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DAL YERLEŞTİRME SONUÇLARI BELLİ OLDU.

Ağu

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı 9. sınıf öğrencilerimiz.

Haz

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı sona erdi. İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak karne törenimizi yaptık, sınıflarında dereceye giren öğrencilerimize hediyeler verdik. Öğrencileri ve öğretmnenlerimize mutlu tatiller diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılını başarıyla tamamladık. Yılsonunda öğretmenlerimizle bir araya gelerek hem yılın genel bir değerlendirmesini yaptık hem de bu yıl emekli olarak aramızdan ayrılan Coğrafya Öğretmenimiz Halil KARAKURT'a veda ettik. Öğretmenimize sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı dilerken, katılım gösteren tüm öğretmen ve personelimize teşekkür ediyoruz.